Nyheter

Hva skjer hos oss?

Viktig informasjon

Legekontoret

Influensavaksine: vi starter influensavaksinering fra 07.10.21. Vaksinen koster 50 kr for de som er i risikogrupper

Drop-in vaksinering 11.10 og 13.10 fra kl 16-18


Vi har fra 12.11 gått over til å bruke Helsenorge for elektronisk kommunikasjon med pasienter. Det er derfor viktig at man registrerer seg som bruker inne på Helsenorge for å kunne motta og sende meldinger eller bestille time.


Videokonsultasjoner: I disse tider har vi kommet i gang med videokonsultasjoner. Flere pasienter vil ved timebestilling få beskjed at de blir satt opp på videokonsultasjon. Dette gjøres blant annet for å redusere smitterisiko i størst mulig grad. Regning sendes i etterkant, og er det samme som for vanlig konsultasjon.

Vi er sju fastleger på senteret vårt. Alle er spesialister i allmennmedisin. Det jobber fire helsesekretærer på kontoret. Vi holder til i bydel Nordre Aker i Oslo.


Parkering: det er parkeringsplasser mot betaling til høyre for bygget. Anbefaler at man laster ned Easypark app. Handicapparkering er foran bygget til venstre.

Kollektiv transport: Buss 54 (nærmeste stopp Frysja), Buss 25 (nærmeste stopp Frysja eller Svensenga)

Covid-19: Alle med symptomer bør nå testes for korona. Man kan bestille time for testing selv via https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/testing-og-provesvar/#gref eller ring 21802182 for å avklare og avtale tid for testing.